martes, 17 de marzo de 2009

Mostra de Cinema Solidari al CRJ Mas Fonollar


El dimarts dia 17 de març es presenta al CRJ Mas Fonollar la Mostra de Cinema Solidari 2009 sota el lema 'Drets humans, valors i societat' amb l'estrena de dos documentals de producció colomenca: Un d'ells dirigit per Raül de la Morena de l'associació Piatsaw titulat 'TSITSANU: CAMINA! sobre la situació dels indigenes de l'amazonia eqüatoperuana i un altre, dirigit per Edgar Costa titulat AGERMANATS: JALAPA-SANTA COLOMA sobre aquesta població agermanada de Nicaragua.

Altres pel•licules i documentals que es podran veure al CRJ Mas Fonollar o a diversos centres educatius de secundària de Santa Coloma són: BINTA I LA GRAN IDEA, BUDA EXPLOTÓ POR VERGÜENZA, HIJAS DE BELÉN, LANDAI i PALESTINA LA VERITAT ASSETJADA.
Tambè s'ha programat una tarda de cinema pel dissabte dia 21 de març a l'Auditori de Can Roig i Torres (C. Rafael Casanova 5) amb el passi de EL NIÑO DEL PIJAMA A RALLAS (17 hores) i LOS GIRASOLES CIEGOS (19 hores)

Per més informació: http://associacioeducere.blogspot.com o http://www.grame.net/principal/repositori-de-noticies/actualitat-i-noticies/article/1397.html?cHash=487ab33405

No hay comentarios: